Etiketter

, , , , , , , , ,

Okej. I eftermiddags fick jag veta av mamma att jag vi har fått beslut från Kammarrätten. Jag har fått RÄTT, vilket betyder att jag äntligen får tillbaka min aktivitetsersättning. Det känns helt obegripligt bra! Jag är förbannat trött på att leva på socialbidrag/försörjningsstöd. Fast man kanske ska vara glad att man får några pengar, trots allt.

Vi (jag och mina föräldrar, som hjälpt har hjälpt mig med detta) har fått mer än 3 avslag från Försäkringskassan. Då tog vi ärendet till Förvaltningsrätten, där vi också fick avslag. Vi sökte oss vidare till Kammarrätten, som sa att det troligtvis skulle bli ett avslag. Fast när de tog upp ärendet, så beslutade de att jag har rätt aktivitetsersättning.

Detta innebär att jag har mer pengar att leva på varje månad och kan betala tillbaka min hyresskuld.