Etiketter

, , , , , , , , , , , , , ,

Det är helg. Inte direkt min favorit, men en slags högtid för andra. Sluta hetsa! Jag känner mig aningen matt. Inte nog att det händer mycket i mitt huvud – nu händer det även mycket i världen (… och i Sverige). Sen kommentarsfälten på Facebook – speciellt de under nyhetsartiklar. Om man nu kan kalla dem det. Ibland känns det som att tidningarna är mer ute efter ”likes”, kommentarer, delningarna och att man ska klicka på deras länkar. Deras huvudsakliga uppgift är att informera Sverige och världen om vad som försiggår runt om kring oss. Tyvärr måste jag säga att de har tappat det lite.

Efter frukosten körde jag ett online-pass istället för att gå till gymmet. Jag orkar inte med all ångest som kommer med att ta sig dit. Det äter upp in hjärna. Sedan har jag kollat klart på serien ”kärlek och anarki” på Netflix. Just nu dricker jag kaffe. Med Oatly havremjölk? Hell yes. Jag måste ha havredryck i mitt kaffe. Som ni kanske minns, så är svart kaffe rätt äckligt – enligt mig. Ursäkta upprepningen – för vem bryr sig? Jag…