Etiketter

, , , , , , , , , , , , ,

Det är halt som snor ute. Minuset med vintern, för mig, är halkan. Jag har både överrörliga knä-leder samt fotleder. Om jag halkar, så blir det kanske akuten – ett ställe jag verkligen inte gillar. Gör någon det?

Jag sov inte toppen i natt, tror jag. Kl 6 vaknade jag, svettig. Fast jag fick trots allt tillräckligt med sömn för att orka med dagen, även om jag var lite ofokuserad tidig förmiddag. Dock känner jag mig stressad över halkan ute. Jag spänner mig hela tiden när jag går. Nästa vecka ska jag till ortopedtekniska och se om man kan göra något åt de vinterskorna jag hämtade ut senast jag var där. Jag stukar foten halv för ofta med dem och får dessutom väldigt ont i fötterna – när jag tänker efter. Jag och känselperception går inte ihop. Asperger-diagnosen gör att jag känner beröring och tryck på ett väldigt udda sätt.

Just nu går Thåström genom Spotify. Vad lyssnar du på – just nu?