Etiketter

, , , , , ,

Snö, glitter, istappar. Smuts, avgaser, rop på hjälp… Tystnad. Skär genom minusgraderna. Tårar. Existens.

Den här dagen har varit smått rörig. Mitt dåliga lokalsinne äter upp en arbetsuppgift. Måendet hos mig och kollegor har inte varit toppen. Det lossnade lite i slutet av arbetsdagen. Fast jag vet och förstår verkligen att om man har någon personlig röra just då – det går nästan alltid ut över jobbet och andra. En positiv sak med sådana här saker är att man lär känna varandra bättre, eller – andra sidor av samma person. Jag tycker att det är viktigt att man pratar om sådana här saker.

När jag hade slutat för dagen på Dynamo var jag på möte på MISA, för att uppdatera genomförandeplanen. Vilka mål jag har med praktiken och så vidare, som de anställda på MISA ska visa upp för deras arbetsgivare.