Etiketter

, , , , , , , , ,

En av mina mindre starka sidor är koordination och motorik, vilket har gjort sig extra tydligt under dagen. Något som inte fick gå sönder gjorde det, på grund av att jag gjorde en rörelse som jag inte var medveten om att jag gjorde. Den här gången var det något som någon annan hade tillverkat.

Jag brukar inte skriva om vädret och tycker att det är rätt oviktigt, generellt sätt. När andra pratar om vädret känns det bara som att de väljer det samtalsämnet för att de är obekväma i situationen eller inte vet vad de ska säga. Hur som helst – det var väldigt kallt och dessvärre har det präglat dagen lite. Det är ganska kallt i min lägenhet också, men om jag tar in ett värmeelement blir det för varmt. Värme gör mig väldigt frustrerad, så jag ser hellre att det är svalare ute.

Jag sitter och pumpar musik i lägenheten. Som alltid. Som då. I bakgrunden. Just nu är det Depeche Mode – Where’s the revolution . Tankarna snurrar. Jag börjar bli trött. Varva ner är underskattat. Lika underskattat som … Loka crush? Nu blev jag lite sugen på det. Snart måste jag dricka det igen, tror jag. Svalt, är det – Loka crush. Det har blivit mycket te på sistone, förutom kaffe. Äh.