Etiketter

, , , , , , , , , ,

Jag misstänker att oro, ångest, tar mycket av mina energi. En orolig själ. Äter upp mig, bit för bit.

Okej, jag är väldigt trött i dag med. Slut på energi. Evanescence i bakgrunden, precis som något som flåsar mig i nacken – lite lätt. Dennes namn är oro och invärtes panik. Nja, jag kanske inte har konstant ångest. Den kommer och går i min bakgrundshistorik. Nere på gatan. Mellan flipprande fingrar över tangenter, som bör ha dammats av för länge sedan. Rökelsen brinner ner, där den väldoftande ångan. Skriker mot skyn. Kom up! Hit! Här kan ingen skada dig.

Det har varit en helt okej dag. Dock är det väldigt halt och kallt ute, så det är stressande att gå utomhus – om jag blir stressad och tampar snett. Jag kanske faller. Mot is. Spegelblank is. Min reflektion. Den ger en känsla av misslyckande.

Just det. Nu behöver jag mina läsares hjälp! Hur ändrar jag färgen på brödtexten i mina inlägg? Är det någon som kan skicka en länk? Tack på förhand. Kram <3