Etiketter

, , , , , , , ,

Jag var verkligen helt slut när jag kom hem. Efter att jag slutat för dagen på Dynamo stannade jag och hade möte med MISA. Sedan var jag, i princip, tvungen att handla mat innan jag kunde sätta min röv i fåtöljen. Det är väldigt stressande att göra något man måste, fast man egentligen vill hem. När jag når en viss gräns och tappar, i stort sett, all energi vill jag inte se en enda människa. Det kändes som om det var mycket folk i mataffären och sedan är det ett dagis bredvid min port. Dessutom hämtar föräldrar när jag är på väg hem. Jag hade en smått orimlig önskan: Snälla, var tysta – ni vet, så att min hjärna exploderar.

Till slut kom jag hem. Tur det. När jag inte har någon energi kvar går det knappt att öppna fönstret – bara på grund av alla ljud. En positiv sak var att det hade kommit ett paket från apotea med min ”månadsskörd” av ACO läppbalsam. Ja, det ska bli avslappnande att vila i kväll. Vad ska du göra i kväll?

Det inlägget känns lagom inspirerande, men vi får inte glömma bort all positiv feedback jag får angående mina kreativa förehavanden – både från er som läser och personer jag träffar IRL. För att inte glömma bort det positiva också. <3

Kram!