Etiketter

, , , , , , ,

jag och Carolina var på H&M och då köpte jag nya solglasögon – vilket jag behöver. Sedan har vi spenderat hela dagen med att fika, äta middag och teckna. Kul! <3

Under slutet av dagen har jag kommit till insikt när det gäller mitt beteende. Ett skrikande mönster av självdestruktivitet, som jag inte har upptäckt förrän nu. Skrämmande. Jag blir irriterad över jag inte har sett det. Eller inte velat se det. Det är skillnad. Då lämnar det en med en drös frågetecken och ett stort: VARFÖR?

Medan tankarna snurrar i högt tempo, just nu – får jag försöka hitta något slags lugn. Jag känner mig trött och ärligt talat – rätt däckad. Jag har mensvärk, men tack vare en dag med mycket planer har jag inte tänkt så mycket på den. I morgon går jag in på fjärde dagen på månadens mens, så snart är det över.

Jag hoppas att ni har en härligt lördag. Kram <3