Etiketter

, , , , ,

För några dagar sedan bad jag er ställa frågor till mig, så jag ska – i detta inlägg – svara på de jag har fått. Observera att jag har översatt eller forumlerat om några av dem, så att det blir lättare att läsa.

Hur länge har du bloggat? Jag har bloggat sedan 2008, men denna bloggar har funnits sedan början på 2011.

Hur ofta bloggar du? I snitt, tror jag, att det blir 2-4 inlägg per dag. Oftast är en av dem lite längre. Fast nu när jag har covid-19 är mitt huvud mer som en grötkastrull, så jag kan inte riktigt skriva något längre – sammanhängande.

Vilken är din favorit färg? Svart/rosa, helt klart. Jag gillar ”militärgrön” också.

Var skulle du vilja befinna dig om du fick välja? Oj, svår fråga. Min hjärna tänker aldrig på det sättet. Just nu önskar jag bara att jag fick befinna mig var jag vill, istället för att tänka sönder min hjärna till smulor. Jag är trött på begränsningen som covid-19 är personifierad. Det skulle väl vara enklare att mumifiera covid-19 om den var en egen person. Så slipper vi det. Pandemi-uttrycket är standard.

Har bloggandet hjälpt dig komma ur en svacka – ur en depression? Ja, troligtvis. Jag är bipolär och allt är mycket upp/ner. Depressionen gör sitt runt hörnet. Fast att skriva hjälper mig att stå ut med svåra perioder, oavsett åt vilket håll det svänger.