Etiketter

, , , , , , , , , , ,

Min middag

Jag har, under dagen, varit väldigt trött – som ni vet (om ni har läst de 2 senaste inläggen). När jag har sovit för lite, eller dåligt på annat sätt, blir jag ofta väldigt hungrig. Jag antar att det är kroppens sätt att skrika att man inte har någon energi och det måste till mat. Känner du igen dig?

Trots detta har jag kämpat mig igenom dagen och har till och med lyckats ta mig hem. Efter en stunds vila orkade jag även duscha/tvätta håret. Det hade jag bestämt att jag skulle göra, då blir det ofta så. Sedan – känslan när man landar med rumpan i fåtöljen och dricker vatten – kan man beskriva som lättnad. Vad är det första du gör när du kommer hem efter en lång dag? Jag vill gärna höra era svar. Intressant fråga, tycker jag. I morgon är jag ledig, så jag behöver inte stressa när jag ska sova. Faktiskt skönt, även om jag inte brukar gilla att vara ledig – eller ja, minus att jag har ett bokat videomöte.