Etiketter

, , , , , , , , , , , ,

Det blev en alternativ version en innergård, som mer liknar något övergivet hus.

Nåväl. Den här dagen har hittills varit helt okej. Inga större driftstörningar, känner jag. Förutom viss trötthet. Jag funderar på att se dokumentärerna ”De utvalda barnen”. Det är en dokumentär.-serie i tre dela, som utspelar sig på en waldorfskola. Jag är lite orolig, om jag ska vara ärlig. Att jobbiga minnen ska väckas, för jag har också gått på en waldorfskola. Först ”lekskola”/dagis, sedan årskurs 1-6. Det var ingen positiv upplevelse. Ärren från den tider käkar upp mitt självförtroende. Där kände jag mig väldigt misslyckad. Bara i vägen. Skulle jag utsättas för kränkningar/trakasserier varje dag, av min lärare, bara för att jag hade en diagnos?

Titta på dokumentärserien ”De utvalda barnen” här