Etiketter

, , , , , , , , ,

Jag känner mig helt slut i kroppen, så allt är i sin ordning. Nja, men trött är jag nog. Både positivt och negativt. Jag och Carolina gick runt och delade ut bokpaket igen. I hettan, ja. Det var rätt skönt med promenad igen. Dock är det som jag ser som negativt med att jag ofta känner mig trött är – förutom värmen – främlingar och motoriken. Mina benmuskler måste jobba väldigt mycket, eftersom jag är överrörlig i mina fot- och knäleder. Då blir man lättare trött, tror jag.

Hur som helst, så är det skönt att vara hemma igen. Jag funderar på att införskaffa en takfläkt. Tur att jag kunde låna en golvfläkt av personalen så länge. Det var tydligen en granne som hade tips på en bra takfläkt, så jag tror att jag ska köpa en likadan – just för att den håller käften och fungerar bra. Lika bra, för jag blir stressad av värme.

Ha en avkopplande kväll – på ditt sätt! <3

(jag har även uppdaterat kategori-rubrikerna, så att engelsk översättning av dessa finns)