Etiketter

, , , , , , ,

Det regnar i Stockholm. Jag blev smått nr jag gick hem från gymmet, men öser det ner och luften har den där hinnan – den som gör att luften kan kännas svår att nå fram. Som ni vet, så tycker jag att regn är mysigt. Jag känner mig lättad när det regnar. Något lugnare. Jag orkar inte fastna i klyschiga detaljer som viskar ”hej, kom och hjälp mig”, så vi går vidare.

Jag har känt mig något stressad senaste dagarna, på grund av att jag får rätt mycket spam och personer som anger sin webbadress till porrsidor. Kan man motverka sådant här?

Som jag nämnde i förra inlägget, så är det skönt att det inte får komma in så mycket folk på gymmet. Inte i omklädningsrummen heller. Jag brukar aldrig duscha där, för det är onödigt då jag bor nära. Alla intryck dränerar mig på energi. Ibland har jag hörlurar även där inne, eller snarare lämnar dem på när jag går ut från gymmet.