Etiketter

, , , , , , , , , , , , , , ,

Jag var på Dynamo på förmiddagen, för att jobba med förlagsuppgifter. Efter lunch åkte jag hem, för vi som bor på LSS-boendet skulle få andra sprutan. Förra gången (dos 1) fick vi Astra Zeneca och den här gången fick vi Pfizer. Tydligen skulle den vara lindrigare – biverkningsmässigt. Vid dos 1 fick jag frossa på natten, men inga andra biverkningar/symtom. Vi får hoppas att jag inte mår dåligt senare.

Min vape gick sönder under dagen, men jag märkte det redan i går att den var på bristningsgränsen. Så jag köpte en ny efter jobbet. Den biten är alltså säkrad.

I övrigt så har jag känt mig väldigt trött, trots tillräcklig sömn. Detta kom innan vaccinet, så jag tror det beror på att jag gjorde mycket i går. Nu känner jag mig piggare, när jag suttit ute en stund. Förresten så anlände min fläkt precis när jag skulle vaccinera mig, eller då ringde de som skulle leverera den. Den är hur som helst – här!

Vad har du gjort i dag?