Etiketter

, , , , , , , , , , , , , , ,

Som ni vet, så tog jag dos 2 covid-vaccin i går. Förra gången (dos 1), så låg jag vaken större delar av natten, efteråt – med frossa/feber. Fast den här gången sov jag hela natten och kände knappt av något innan heller. Skönt att det inte blev någon röra där.

Under dagen har jag jobbat på med korrekturläsning och förlagets sociala medier. Förresten, på MISA sprang jag på han som ledde diskussionsgruppen via MISA jag gick på förut – innan pandemin började. Det var kul att prata lite med honom.

Rubriken är ganska ”random” – det var den låten som började spelas på Spotify, när jag bläddrade i min spellista. (Imperiet – Alltid rött, alltid rätt). Det var många år sedan jag hörde den för första gången. När jag började lyssna på Ebba Grön, när jag var yngre, började jag rätt snabbt lyssna på Imperiet. Det är viss musik som jag har börjat lyssna på när jag blivit äldre, typ Peace Love & Pitbulls, Nine inch Nails och VNV Nation. Såklart även allt annat med Thåström och Kent, men det kanske ni tog för givet.