Etiketter

, , , , , , , ,

Den här dagen har jag inte känt att jag har så mycket energi – över huvud taget. Det kan bero på att mensmonstret har klivit fram, vilket gör mig tröttare.

Jag tvingas fundera på hur jag ska kunna ta mig runt i morgon, på grund av fötterna. Speciellt den högra. Den har flera blåmärken sedan ett par dagar tillbaka. Fotledsstöd är oerhört jobbiga att använda, speciellt på sommaren. De är obekväma, gör ont, är ofta fula – jag hade varit mer villig att använda dem, om man fick välja design. En egenskap jag har med mig sedan jag var barn är att jag avskyr att ta på mig något jag inte har valt själv. Jag är väldigt envis när det kommer till kläder. Bara tanken på att vara tvungen att ha på mig något jag inte gillar – gör mig förbannad. Kalla mig trotsig, men sådan är jag – tydligen.