Etiketter

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

(I går kom jag hem sent från min vän. Ja, sent för mig. Även om vi verkligen hade kul. Problemet var kollektivtrafiken. Både på väg från Dynamo och sedan hem på kvällen. Det tog mycket energi med alla människor på pendeln och bussen. )

Jag placerade parentes-tecken på stycket innan, för det är rätt irrelevant information. Poängen var att min totala resväg i går (allt som allt) säkert tog dubbelt så lång tid – det tog mycket kraft och energi. Det bidrog nog mycket till att jag är så trött i dag. Förhoppningsvis är jag piggare i morgon.

Haha, jag verkar snurra runt i huvudet angående förbannade fredagar (i allmänhet) och knasig kollektiv trafik. Hur som haver – jag har spelat Alfapet med personalen i dag! Jag gillar brädspel. Dator- och TV-spel är inte riktigt min grej.

Vad spelar du helst för typ av spel?