Etiketter

, , , , , , , ,

Den här veckan har jag knappt använt min dator. Jag har nog inte vilat tillräckligt. I helgen var jag, som ni vet, i Trollhättan. Det var jättebra när jag var där, men tyvärr så var det elfel på sträckan jag åkte med SJ – resan tog 2-3 timmar längre, både tur och retur. Det var då jag tog bilderna på alla coola tåg, som snurrar runt i Sverige.

Resten av veckan har jag jobbat och virrat runt. Häromdagen kom det någon slags värmebölja, som gör mig helt utmattad. Min kropp, framför allt min mage, kaosade ur i går. I dag var det fortsättning följer på det, så vi får se hur det är i morgon. Vätsksersättning blev det. Intressant? Jag vet.

Lördag är det. Kväll. Jag har mest vilat under dagen. Tränat lite, när orken fanns. Ylle hälsade på under förmiddagen, mys!

Hoppas ni har det bra! <3