Etiketter

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Jag är, i princip, frisk. Min röst är aningen hes, men man förstår vad jag säger – trots allt, Nu är det förmodligen slut på C-vitamin-brus, vatten/citron/socker (agave sirapen är för dyr just nu), Fast vatten med citron är rätt gott ändå.

Min kroppskontroll blir väldigt dålig när jag är ur fas. I går tappade jag bort min fjärrkontroll och den på vift ett bra tag. Den tog lång tid att hitts. Jag kan bli väldigt emotionell när jag är rastlös, så jag ”råkade” kasta en liten spegel – som sprack. Typ. Jag tappade också nycklarna på väg in, men jag hittade dem på gården. Sedan PUK-dramat här om dagen. Är det någon mer som är extra rörig vid sjukdom? Ibland känns det som att jag skapar något slags kaos, omedvetet, för jag jag är så rastlös. Vad tror ni?

… Sen fick jag en allergisk reaktion av farmors halsband, då jag sovit med det i nästan en vecka. Något nickel i eventuellt, för jag är nickelallergisk och brukar få utslag av smycken.

Annons