Etiketter

, , , , , , , , , ,

Jag tycker att ni ska läsa, speciellt om ni är intresserade av NPF i samhället, Carolinas (autismens ansikten) argumenterande inlägg om ämnet. Det är en psykiater, en jurist och en SVT-programledare som diskuterar om autism kan vara anledningen till ett dubbelmord. Du kan läsa inlägget här och där kan du också hitta information om hur programmet hittas.

Media spär på fördomarna genom att göra program med en rubrik på det här sättet. Det är meningen att fördomarna ska försvinna, inte att de ska vålla mer problem i samhället. Det är inte bara vi med NPF som drabbas, utan också anhöriga. Även andra påverkas. Poängen är att jag tycker att man ska sluta sprida något som liknar lögner och inte bidra till att ruinera ett redan problematiskt samhälle.

Vad tycker du? Tror du att en autismspektrum-diagnos kan vara orsaken till ett dubbelmord?