Etiketter

, , , , , , , , , , , ,

Det känns som att det var en krävande dag. Jag hade ett bra samtal med psykologen och vi har börjat gå igenom vissa trauman mer. Dock ‘är det inte vad det här inlägget ska handla om.

Ärligt talat har jag ingen större plan för det här inlägget, men det fungerar nog ändå. Jag har dock en fråga till er som är bra på wordpress-funktioner: Hur byter man färg på själva ”brödtexten”? Då menar jag den texten som standard när man skriver inlägg. Jag är tacksam för svar på detta, för jag har letat igenom nästan hela portalen, men hittar ingen information av värde. Tilllägg: Jag vet hur man ändrar typsnitt och det som har med textens format att göra.

Jag har egentligen ingenting annat att berätta om den här dagen. Kul va? Nja, jag har ryckt bort plåstret på knät för – förhoppningsvis – sista gången.

Sedan många år tillbaka har jag haft problem med förstoppning och ingenting lindrande hjälper. Det har varit mycket babbel om kronisk förstoppning och IBS. Mycket snack, lite verkstad. Jag har gjort koloskopi och gastroskopi utan resultat. Jag tog 4 påsar laxermedel på en gång utan resultat. Någon dag tog jag 4 st till och lite resultat. Detta kan inte vara normalt. Det är förmodligen en biverkan av mina mediciner, kombinerat. Är det någon som har erfarenhet av detta, som har tips/råd?

Haha, det är var ju ett upplyftande inlägg. Ta det lugnt