Etiketter

, , , , , , , , , , , , ,

I Sverige mörknar det vid runt 15-15 (around 3-4 pm). Det gör mig, ärligt talat, lite sömnig. Det gör mig egentligen inte så mycket, men som ni så blir det tuffare att läsa eventuell text på TV/dator/bok osv. You know the deal.

Efter att jag hade ätit frukost tog jag en promenad . Annars har jag mest kollat på Modern Family. Nyss såg jag ett avsnitt av Dr Phil också. Jag var också och handlade en snabbis. Inte så dramatisk dag – rätt skönt, egentligen. Vad har ni gjort i dag?

I morgon är det Fars Dag. Appråpå det är inte allt färdigplanerat, till min stora fasa (!!). Jag har inte ens bestämt vilket fika jag ska fixa. Bördan har en tendens att hamna på mig när det gäller Fars Dag eller Mors dag. Vi får se hur det blir. Någon av brorsorna brukar bjuda dit hela familjen och så gör jag fika. Det känns tråkigt att köpa något färdigt fika, för jag gillar att baka. Fast jag gillar dock inte att handla dyra ingredienser och betala för dem. Vi får se hur det blir, helt enkelt. Hur firar ni Fars Dag?