Etiketter

, , , , , , ,

Ni vet: När det går snett redan från början? En dag, menar jag.

När jag skulle åka till Dynamo i förmiddags kom jag på att jag hade glömt mina halstabletter hemma, så jag gick till affär. Jag betalar i kassan, men när jag ska lägga ner påsarna i väskan välter jag ner en reklamskylt (eller vad i helvete det var). Jag frågar om jag ska ställa upp den igen, eller snarare: jag visste inte vad jag skulle göra. När kassörskan inte svarade började jag mumla och svära för mig själv. Förmodligen lite för högt. Något med att man kan i alla fall kan svara och inte vara så otrevlig. Där började min dag.

Sedan har jag stressat runt lite esten av dagen. Huvudet har snurrat. Bättre blev det inte när jag och Carolina kom på, mitt i photoshop-kursen, att vi inte hade fixat en jobb-grej. Jag blev så stressad att jag kände mig skakig och ville slå huvudet i väggen, som jag gjorde när jag var liten. Vi hjälptes åt och blev tillslut färdiga.

Förresten: Jag åt knappt någon lunch, någopn kopp extra kaffe och datorn bestämde sig för att vara långsam när jag var som mest stressad…

Hemma var jag ”tvungen” att ta en dusch, fast jag knappt kunde hålla balansen…

Skönt att vara hemma utan att ha stukat foten, fått panikångest eller skrikit

Glöm inte att dölja oss på Dynamo förlag på facebook eller instagram <3