Etiketter

, , , , , , , , , ,

Som jag berättade i går, så ska jag jobba hemifrån den här veckan. Det påminner smärtsamt mycket om när jag jobbade hemma hela april-maj 2020. Denna går blir det (förhoppningsvis) bara en vecka, så jag får väl hitta något sätt att stå ut med det. Det är ingens fel, men det hindrar inte faktumet att jag mår dåligt av det.

Det är måndag, så kom ut lite – jag har alltid tid hos sjukgymnasten på denna dag. Skönt att komma ut i mörkret ändå, så att lägenheten inte äter upp mig.

Psykiskt känns det sådär. Det är jobbigt för min icke-neurotypiska hjärna att inte följa rutiner. Jag inbillar mig ibland nu covid19-symtom, för jag kopplar nog lite att jag måste vara hemma till att jag är sjuk. Jag har ofta svårt att sova på kvällen, men jag vet vad det är denna gång. #fuckcovid19