Etiketter

, , , , , , , ,

Det känns som att jag har planerat in lite väl mycket saker – just denna dag. Klockan är bara ett par timmar efter tolv. Jag har redan tränat, duschat/tvättat håret, handlat mat, lagt i tvätten i tvättstugan och ätit frukost plus en snabb lunch. Vad hände? Jag trodde att jag hade koll på allt. Om ungefär en halvtimme ska förbereda tvätten för tork. Sedan några timmar senare ska jag hämta den och proppa in den i garderoben. Sedan är det familjemiddag. Vad fan håller jag på med? Tur att jag vilade hela dagen i går – minus gympasset.

Som ni har förstått har jag tagit på mig en hel del under dagen och det blev mer än jag hade planerat. Fast det blir kul att träffa brorsorna, som jag inte har träffat på ett tag. Okej, max en månad. Dock saknar jag mina sötisar. Mamma och pappa bor närmare och så pratar vi oftare. Vad ska du göra i kväll?

Annars händer det ofta saker som gör mig upprörd, som vanligt. Ångesten är lite runt hörnet. Ibland är det kanske befogat, ibland inte. Det är svårt att veta hur det ligger till med rimlighet när det gäller kraftig oro.

Hur som haver – jag hoppas att ni har en trevlig helg och lyssnar på Thåström…

Om du inte lyssnar på Thåström – vad lyssnar du på?