Etiketter

, , , , , , ,

Det har varit en smått annorlunda dag. För det första har jag jobbat hemma, på grund av de flesta på LSS-boendet har vaccinerats för covid. Sedan har jag haft schemalagt städning, som vanligt. Med ”schemalagt” menar jag inte att det är skett automatiskt. Haha, jag ville bara vara tydlig med det. Som en all inclusive-dust sucker. Eller vad skulle ni kalla denna städmaskin? Ska den kunna laga mat eller inte? Skulle ni vilja ha den eller inte?

Jag har fortsatt läsa ”Berätta aldrig det här” av Frida Boisen. Den lämnar nog ingen oberörd, på något sätt. Alla reagerar inte på saker och ting, men jag tror att detta är en bok som man inte glömmer i första taget. Tårar, ångest, glädje, ilska, frustration.

Dock känner jag mig lite snurrig över att det pågår mycket just nu, både inom mig – vad jag kan kontrollera och ej. Fast också andra ting som är helt okontrollerbara. Gränslandet mellan dessa är förvirrande.