Etiketter

, , , , , , , , , ,

Jag sov rätt länge, sedan tränade jag ett kort pass och sedan kom Sylvia hit. Vi gick en promenad och tog med oss kaffe i en toppen-termos jag fick av någon av mina brorsor i julklapp. Hon åkte nyss och jag känner att det blev en bra dag. <3

Det här med att det har blivit varmare ute, stressar mig – då det har börjat bli väldigt varmt i mitt badrum. I alla fall de senaste dagarna, men det verkar inte gå att göra något åt. De senaste åren har jag blivit väldigt stressad av värme. Jag ogillar att känna mig varm. Min lägenhet blir nästan överhettad på sommaren. Man kan nästan inte vara här inne. Jag sover med frysblock i famnen.

Flera jag känner säger att jag ofta känns stressad när jag ska gå hemifrån. Det ligger troligtvis något i det, för det har pågått hela mitt vuxna liv. Jag blir nog stressad av tanken på att jag kan behöva springa tillbaka och hämta något eller att jag kan ha missat något. Det som inte finns.