Etiketter

, , , , , , , , , ,

Och du minns den du var med förakt, lite hat

Och man blir lik sin mor eller far

Du har förändrat ditt sätt, suddat ut varje spår

Men i själen din, ja långt, långt in, ekar tonåringens vrål

~ Kent (2005)

Klåparen av Kent var den låten som snurrade på Spotify när jag körde igång maskineriet… Eller vad man nu ska säga. Jag minns att jag blev ekonomiskt bedragen när jag bokade en biljett som var till den sista Kent-spelningen 2018. Dessutom kom jag på att jag ändå skulle resa bort med familjen. Dubbel flopp. Joakim Berg har skrivit fantastiska låtar till andra artister sedan dess, exempelvis Veronica Maggio – Kurt Cobain och Eva Dahlgren – Den jag är .

Det är omöjligt att minnas merparten av det man tänker på. I mitt huvud känns helt överbelastat av kaos – att jag inte orkar notera allt längre. Fast det hade nog blivit mer att skriva om här. Jag vet att folk tycker att jag är väldigt öppen, men för min del finns det väldigt mycket mer att berätta.