Etiketter

, , , , , , , , , , ,

Den här dagen har känts som någon slags baksmälla, ni vet – från en tuff natt. Jag har haft värk hela dagen i många kroppsdelar – bland annat, förmodligen den sista, mensvärken. För den här månaden.

Att börja inlägg med ”den här dagen” eller ”vädret har varit” kan kännas rätt klyschigt. Nu fick det börja med ”den här dagen”. Som ni vet, så är vädret inte direkt mitt största intresse. Jag märker att andra ofta tycker att det är, rentav spännande, att prata om vädret. För min del känns det som om folk är obekväma i den situation de befinner sig i och därför pratar om vädret. Det kan vara svårt att veta skillnaden. Eller väldigt svårt. Det är ibland sådana här situationer som får mig att hamna i trubbel.

Beslutet att inte åka till sjukgymnasten och träna var ett jobbigt beslut. Jag avskyr att inte följa mina rutiner, men nu fick det bli på det här sättet.