Etiketter

, , , , , ,

Ni, som går in här och kollar, kanske tycker att det är mycket dark shit. Fast… That’s me. Så ni får nog leva med det. jag gillar komplexa saker, invecklade och komplicerade. Ofta lite långsökta.

Hur som helst, så kom mensen i dag. För tidigt. För påträngande. Ja, alla som har mens förstår känslan när man är på dasset och torkar sig. Man finner lite blod eller något annat mindre kul. Min första tanke är ”jävla skit”. Vilken är din?

Vad tycker ni, förresten, om det här med att samhället ska betala mensskydd? Det har gått igenom i vissa länder. Jag tycker att det är hundra procent rimligt. Under en artikel om detta som kom upp i mitt facebook-flöde, var det en män som kommenterade något i stil med: Då borde män få gratis rakhyvlar. Det är verkligen inte samma sak. I det här fallet har jag väldigt svårt att förstå hur en del människor tänker.