Etiketter

, , , , , , , , , ,

Det var välbehövligt att sova ut, för jag sov inte så bra natten innan. Jag tog mig ut på promenad, sedan gick jag lite ärenden. Det kändes trångt på apoteket och segt gick det, men de var trevliga där – till skillnad från apoteket närmast där jag bor. Otrevliga människor tar för mycket energi från mig, vilket får mig att känna mig dränerad. När jag skulle hämta ett paket från uthämtningsstället var det någon som trängde sig före. Hur jobbig får man vara?

Resten av dagen har jag försökt vila och rensa en förbannad låda. Det är just den lådan jag rotar i varje dag, för att hitta ett nytt paket halstabletter, vape-olja eller läppbalsam. Nu känns det skönt att ha den organiserad. Planeringstiden var säkert ett år eller så, haha. Har du något i hemma som måste tas tag i – och städas?

Utanför, på gatan, kör killar i sportbilar – tvärnitar, tutar och tror att dom är manliga. Vad nu det är. Inte det, skulle jag säga.

Nu ska jag kolla klart på Maria Wern. Sov gott! <3