Etiketter

, , , , , , , , ,

Dropparna dansar, med ett djupt andetag, mot höghusen. Medan fordon kör genom ledsna pölar, som om ingenting hade hänt. Som om ingenting viskar i gatubrunnarna…

Regnet öser ner i Stockholm – just nu. Jag har både dörr och fönster öppna, för jag gillar verkligen regn. Det är mysigt och lugnande. Tårfyllda pölars vals-ish.

Brorsan var här och lämnade nycklar, som han lånat. Efter det bestämde jag mig (ändå) för att hämta ett paket jag beställt. Jag har velat lite om huruvida jag orkar eller inte, men nu blev det så – ändå. Sedan har jag också tagit itu med saker som andra ser om självklara, men som tar en hel del energi från mig. Klippt naglarna och duschat (var tvungen i och med hårfärgningen). Det är skönt efter att ha duschat, men det är absolut ingenting jag tycker om. Jag gillar inte riktigt måsten, speciellt om jag inte har lust med dessa. Då tänker jag mer på sådant som jag överdriver. Min medicin med tar för att jag har bipolär sjukdom – litium – gör mig otroligt törstig. Det gör såklart att jag måste kissa oftare, vilket är ett måste som jag inte vill ta itu med. Vissa saker får man acceptera tyvärr. Som att betala räkningarna eller att städa. Antingen schemalägger jag det, eller så gör jag det när det känns mer överkomligt.

Ha en trevlig kväll! <3