Etiketter

, , , , , , , , , ,

När jag var på innergården kom och skulle gå in räckte en granne, som inte bor på LSS-boendet, ett kuvert från sin balkong. Jag tog emot det, men blev lite chockad. Redan förut har jag hört att han förhåller sig märkligt till oss – personal och boende. Jag visade kuvertet för personalen. Innehållet var obehagligt (se bild).

Det här ”brevet” gjorde att jag fick många negativa känslor. Jag har varit med om flera sexuella trauma – även misshandel – vilket gör att man kan se en sådan händelse som en ”trigger”. Jag känner mig ”billig”, smutsig, äcklig. Det har hänt liknande saker förut, så känner jag att jag är värd detta.

Personalen ringde honom och satte fler gränser gällande honom. Han sa också att han hade förväxlat mig med någon annan, vilket jag inte tror på.

Detta beteende är obehagligt på flera nivåer. Hur tänker du?