Etiketter

, , , , , , , , , ,

Med fläkten i ryggen ska jag försöka skriva. Värmen gör att jag har svårt att sitta en längre stund, typ längre än 10-15 min, vid datorn och skriva ett längre inlägg. Jag är medveten om att det låter knas, men det blir galet varmt. Det blir mest frustrationsskrik i photoshop och bilder.

Nyss gjorde jag middag. Jag försöker satsa på kall mat, men ofta är det någon del av måltiden man måste tillaga. Det blir ofta pastasallad och wraps (med endast vegofärsen som är tillagad). Någon gång har jag slagit till med en potatissallad. Kommentera, om du har kalla mattips till en lök-hatande vegan! (nu menar jag lök och inte svett).

Hur som helst har jag kunnat vila efter jobbet. Bh skulle komma hit, men fick förhinder. Brorsan bor hos mamma och pappa just nu, så jag ska troligtvis dit i morgon och spela Rummikub. Någon vill krossa mig på det.