Etiketter

, , , , , , , , , ,

Jag känner mig lättad över att alla planerade saker, som är utanför lägenheten, är över. Natten var fruktansvärd. Jag vet inte hur jag ska förklara det bättre. Först tog det ett par timmar att somna, sedan sov jag 2 timmar i 2 omgångar. All övrig tid har jag varit vaken. Det finns ingen värre period under dagen – än just den precis innan jag ska gå och lägga mig. Förbannade OCD.

Hela kroppen känns ur balans – mer än den brukar göra. Jag spiller mer, snubblar, kaos i magen, huvudvärk och är hungrig hela tiden. Dessutom säger jag, oftare, ogenomtänkta saker och tappar bort mig mitt i en mening. Kroppen känns som en gröt, som inte är tillagad. Lösa bitar, tråkig, ojämn. Uppmuntrande? Nja. Det blir det om du tillsätter sådant du tycker om i din tråkiga, ojämna sörja. Mohahaha.

Nu har det nog spårat lite – i stycket innan. Det känns, hur som, skönt att sitta i sängen – med filten över benen och skriva. Med Rymdimperiet (just nu) på telefonens högtalare. Det betyder att jag inte orkar hoppla bort skiten som är kopplad till TV:n. Jag orkar bara inte. Dessutom uteblev min vegan-färs från matleveransen. Det här inlägget blir bara roligare och roligare.

Det är nog dags att vila mer, vilket jag tänker göra resten av kvällen. Hoppas att ni har haft en bättre dag än mig. <3