Etiketter

, , , , , , , , , , , , ,

Nu är det fredag. Jag har precis kommit hem, efter en dag som innehållit lite av mycket – som en hemgjord röra, improviserad. Kanske med bönor, citron, aubergine, tomat. Eventuellt. Det är tråkigt med recept. Hur som helst – jag känner mig helt slut.

För första gången på ett par veckor – sov jag, faktiskt. Då menar jag när jag ska upp tidigare. Jag vaknade till mitt i natten, gick på toaletten och sedan somnade jag snabbt om. Nu lyssnar jag på VNV Nation och tänkte snart återgå till att kolla på Modern Family.

Tidigare i dag rebloggade jag Carolinas inlägg om Suicidpreventiva dagen, som är just i dag. Vi har också uppmärksammat dagen via Dynamo förlag’s facebook– och instagram. För mig, personligen, får den mig att tänka på min otroligt fina vän Elisabeth, som tog livet av sig för ett par år sedan. Jag saknar henne väldigt mycket. Det gör mig ledsen att hon inte fick tillräckligt med hjälp, eller snarare – rätt hjälp. Det gjorde otroligt ont att behöva inse att hon är borta. Jag hoppas att hon har det bättre där hon är nu. <3 Hon kommer alltid att finnas i mitt hjärta.