Etiketter

, , , , , ,

Den här dagen har varit ganska grådassig – rent allmänt. Mer i stil av att det inte har hänt så mycket. Ingen större röra. Mer än – möjligtvis – något blåmärke … Här och där. Som ni vet är jag rätt klumpig av mig och min motorik vill inte samarbeta med världen – motorisk koordinationsstörning. En diagnos jag inte visste att jag hade, tills för ett par veckor sedan.

Appråpå allt det här med motoriken/koordinationen, som gör att jag felbelastar när jag går med skor, har jag fått medicinsk fotvård beviljad. Dit ska jag i morgon, för andra gången. Förra gången sa de att jag ska ha ortopediska sandaler inomhus, så jag bokade en tid för att prova ut på ortopedtekniska. Fast den var jag tvungen att boka av, för det var precis när jag blev förkyld. I dag ringde jag och bokade en ny tid.

Ikväll har jag tänkt att vila. Jag känner mig helst slut.

Vad ska du göra i kväll?