Etiketter

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Nej, nu tänker jag att jag kör med lite riktiga färger, skämt åsido. Jag gillar starka färger med pondus, eller vad man nu ska säga. Men inte alla. Rosa och svart är min favoritkombination, men det är ingen hemlighet.

Min hjärna skriker, för jag är rastlös och uttråkad. Ja, men kanske mest av allt – stressad. Att känna sig instängd med sina tankar är en mardröm. Jag har väldigt lättväckta ångest- och tvångstankar. Pandemin har definitivt gjort vissa av dem värre. Den här gången fick jag ångest för att jag frös lite och hade ont i huvudet. Troligtvis var det rätt att stanna hemma, för jag tvingas ha en i fall att-mentalitet. De andra dagarna har jag inte haft några symtom, även om huvudvärk alltid är en följeslagare – oavsett om jag är frisk/sjuk.