Etiketter

, , , , , , , , ,

Mina tankar ekar, på ett jobbigt sätt, efter en natt med dålig sömn. Alldeles för lite. Som ett stopp i trafiken, lite.

Jag känner mig väldigt seg i huvudet – efter bara 3 timmars sömn. Fast jag lyckades ta mig igenom en jobbdag med flera mötet, utan några större misstag. I princip.

Hela dagen har gått ut på att hålla mig vaken och inte få några utbrott – eller liknande. Jag känner mig stressad. Som bipolär är dålig sömn en mardröm. Det kan lätt bli katastrof, eftersom det är en trigger för skov. Nog om det, för jag har skrivit om det tidigare.

Det har blivit mindre inlägg på sistone. Mindre kreativitet. Det stressar mig också något, för jag känner mig – inte helt – som mig själv. Nog har det också varit några otrevliga kommentarer här på bloggen på sistone, men det är inte därför. Det har inte stoppat mig förut.

Det skrämmer mig alltid när inte orden flödar. Som det brukar.