Etiketter

, , , , , , , , , , ,

Det har varit en ganska, eller snarare bitvis rörig dag, men jag har försökt behålla lugnet. Ett extra insatt möte efter att jag slutat, som jag fick reda på i går eftermiddag – samtidigt som jag beställt hem matkassar och bokat in ett telefon-möte med psykiatrin. Det löste sig till slut.

Jag var helt slut när jag kom hem för ett par timmar sedan. Tur att jag sov bra i natt – annars hade dagen nog inte fungerat.

Fysisk röra, med saker som händer runt omkring mig – hummus. Det är inte det enda. Jag är rätt överanalytisk av mig och ältar ganska mycket. Ältandet var säkert värre när jag var yngre. Ofta äter min hjärna upp mig, som överkokt havregrynsgröt. Just som System Of A Down ekar i bakgrunden. Headbangar. Fast då ramlar nog glasögonen av.

Jag vågar inte. Headbanga? Kanske.

Till Pink – So what