Etiketter

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Jag har saknat att se Thåström live. Innan i går – kommer jag inte ihåg när det var senast. Kanske ett par år sedan. I morse vaknade jag, sliten, men ändå väldigt glad att jag gick.

För mig var södra korset, kort biografi med litet testamente, bluesen i Malmö och kriget med mig själv – då de har störst känslomässigt värde för mig. Men det varierar för varje person. Även öppningen med Isbergen var väldigt bra. Sammantaget var det en fantastiskt spelning. Mitt känsloläge hann också växla mycket, då jag har minnen till många låtar.

I tidigare inlägg har jag delat med mig av bilder, som blev tagna under spelningen. Platsen var Globen/Avicii arena i Stockholm. Tiden var ca 20-22. Stämningen var fantastisk. Thåströms scenspråk är kopplat till just honom, vilket gör hans texter trovärdiga och nära hjärtat. Både hans och han når mitt med sina rader. Sin röst och sin passion för sin musik.

”Ett hjärta stinker blod och svett, ett hjärta har alltid rätt”
~ Thåström/Imperiet