Etiketter

, , , , , , , , ,

Det är söndag och det känns som att jag har spenderat hela helgen med något jag inte alls gillar – kolla i affärer. Jag upptäcker att nu när det – tack och sov – är på väg att bli svalare ute, att jag behöver kläder. Nu har jag, trots allt, köpt på mig lite.

Att ha perceptionsstörningar, som är vanligt om man Aspergers syndrom, gör det väldigt utmattande att gå runt i affärer. Därför föredrar jag att handla det som går online. Tyvärr måste man prova vissa saker. Pappa var mitt sällskap i stan under gårdagen, men han vill också att det ska gå undan. Det är bra, eftersom jag slipper dra honom ur affärerna.

I dag har jag också varit lite på stan och köpte något som jag måste lämna tillbaka. Mindre kul, då jag måste in i den miljön. Jag är trött på människor, dunka-dunka, belysningen, att alla verkar tycka att det är så kul att shoppa. Fast jag verkar inte vara ensam om att ogilla omklädningsrummen.

Vad tycker du om shopping-miljön?