Etiketter

, , , , , , , , ,

Morgonen har varit lugn med sovmorgon och telefonsamtal med Sylvia. <3 De är bara det att jag stressar upp mig så mycket över att något känns i halsen och därför stannade jag hemma i fredags. Eller så är jag bara väldigt spänd. Jag har bara tänkt vila i dag, så att jag inte inbillar mig några mer symtom. Jag blir galen på covid-19. Man får panik över minsta lilla skit.

Jag vet inte ens vad jag ska säga nu. Dock är jag mest orolig att det ska hända något mer som får mig ur balans. Lite deprimerande att man måste tänka så hela tiden, men allvarligt – det får inte hända något mer som påverkar mig för mycket känslomässigt! Jag orkar inte. Fast man kan inte styra det. Tänk om man kunde! Coolers. Ja, men lite läskigt. Vissa saker som man man ska kunna läsa någons exakta tankar är bara obehagligt. Det är för privat. Till och med för mig.

Jag har udda gränser mellan vad som är personligt och privat. Vissa saker känns inte alls så privata, medan andra saker – akta dig för knytnäven som kommer mot ditt fejs (ironi) – om du frågar om vissa hemligstämplade saker. Så gott som hemligstämplade. Jag tror att alla har hemligheter, stora som små.

Vad tror du?