Etiketter

, , , , ,

Upprörd. På olika sätt. Så har jag känt mig. Instabil. Jag blev så arg att slog mig på låret, med mobilen i handen, inför andra. Sedan försvann jag ut i korridoren och grät, medan jag plikttroget gjorde klar uppgiften jag började på.

Jag känner mig rätt utmattad, fast jag bara jobbat halvdag, Som det så fint heter. Egentligen var det 2/3 av min arbetstid (om man räknar bort lunchen). Vi ska ju sköta instagram via telefonen, så jag var på väg att posta ett inlägg… Fast det gick åt helvete hela tiden. Flera gånger. Så jag fick en impuls. Jag hade tänkt kasta telefonen i väggen, men ångrade mig på en bråkdels sekund. Kvinnan, som jobbar mittemot mig (samma rum), duckade smått. Istället slog jag mig med telefonen i låret, hårt. Jag var bara så arg och irriterad. Helt okontrollerbart.

Det är svårt att visa sig skör och hantera smärtsamma känslor. Min avsikt är inte att folk ska vara rädda för mig och jag hoppas att det inte är så.