Etiketter

, , , , , , , , , , , , ,

När marken fryser till is. Gräs, asfalt. Så vitt. Halt, frostigt, dagg. I stan – som en spegel, som varit med om en del. Kanske krossas, innan splittret fryser till is.

Måndagar är alltid lite krävande. På grund av mitt schema, inte för samma anledning som folk brukar säga att de inte gillar måndagar. Efter att jag har slutat för dagen på förlaget ska jag direkt till sjukgymnasten och träna. Sedan vet jag att jag är helt slut när jag kommer hem och då måste jag duscha. Min balans och koordination blir mycket sämre när min kropp är utmattad, så jag måste tänka på att inte snubbla – eller i värsta fall, ramla. Nu när det är halt ute, så är det inte helt riskfritt att gå heller. Fast nu sitter jag här och har det där ”avklarat”. Jag blir så trött på att vissa saker är så utmattande att jag inte riktigt kan njuta av att vissa saker.

Jag är, så klart, trött i kroppen, utav helvete. Så det ska bli skönt att vila resten av kvällen. Vad ska ni göra i kväll?