Etiketter

, , , , , ,

En sak börjar jag bli väldigt trött på. Hur kan man döma någon innan man lärt känna denne? Om man får ett mindre positivt intryck på grund av kroppsspråk är det helt obegripligt för mig. Då jag har en diagnos som gör att jag lyssnar på vad någon säger och inte går så mycket på kroppsspråket gör det helt obegripligt för mig hur man kan få ut så mycket information av kroppsspråket. Synd att vissa dömer efter det. Jag gillar inte ögonkontakt, vilket folk kanske tolkar som ointresse eller likande. Jag blir trött på andra förstår saker som jag inte greppar – i det sociala samspelet – och hur de ska utnyttja att jag inte förstår.

Jag vet inte riktigt hur jag kom in på ovanstående. Det var inte riktigt där jag hade tankarna nyss. Just nu dricker jag varmt vatten med citron och agave sirap. Det är galet gott. Lite otippat gott. Har du någon varm dryck du gillar förutom te, kaffe, varm choklad?