Etiketter

, , , , , , , , , , , , , ,

Kvällsmedicinen föll ner i min strupe alldeles för sent. Jag har ett larm, som ringer när jag ska ta den. Oftast tar jag den då. Personal är här just den tiden, för kvällssamtal, men ibland kan de också missa att påminna mig. Irriterande, absolut. Det gjorde, hur som helst, att jag hade svårt att somna in. Plus att jag vaknade till rätt tidigt. Somnade om. Fast jag känner mig helt utmattad när jag går upp utan att ha sovit 7-8 timmar i sträck. Sedan är min ångestkänslor, trauma-triggers och tvångstankar värst på kvällen – speciellt om jag är stressad. I dag har jag känt mig lite extra orolig, men framför allt – trött. Negativa känslor blir ofta aningen starkare när man inte har sovit. Problemet är väl mer att jag inte kände helt utvilad natten innan heller.