Etiketter

, , , , , , , , , , , ,

Tredje natten med otillräcklig sömn. Jag måste få sova ordentligt i natt, annars kommer jag kanske bli helt förstörd.

Värmen börjar komma mer och mer till Stockholm. Jag måste ha det svalare i mig lägenhet, så fort som möjligt – egentligen. Som ni vet är jag väldigt känslig mot ljus och värme, rent perceptuellt. Jag är helt okej med att det är varmt ute, bara det är svalt när jag kommer hem och när jag ska sova. Är det någon som har tips på vad jag ska köpa för typ av fläkt, AC? Vad är mest effektivt? Jag bor i en lägenhet, som är en stor 1:a. Det blev nästan 30 grader här inne förra sommaren.

Som situationen ser ut med sömnen – är jag lättad över att jag är ledig i morgon och kan sova ut. Jag brukar annars vara skeptisk till ledighet i allmänhet, men om det handlar om en helg eller någon dag är det ok. Jag blir alltid extra stressad när jag måste upp en viss tid, för jag har alltid varit livrädd för att försova mig. Även om det i princip aldrig händer, så är jag väldigt stressad över det. En gång för några år sedan sov jag över hos en vän och hade en tid hos min DBT-terapeut kl 11 dagen efter. Trots att jag bett min vän att väcka mig i tid plus att jag hade minst två andra personer som skulle ringa mig – försov jag mig. Jag sprang i högklackat till bussen och ramlade. Fortsatte springa och klev på bussen. Folk tittade på bussen och jag upptäckte att, då jag ramlat, började jag blöda och det hade runnit längs med benet. Jag var en halvtimme försenad till mötet och efteråt blev jag beordrad av terapeuten att gå till lättakuten, för att lägga om mitt sår. Så blir jag av förändringar och stress. Allt slutar fungera – kortslutning i hjärnan.