Etiketter

, , , , , , , , , , , , , , ,

Natten nalkas och tankarna snurrar. Mikael Wiehe och Björn Afzelius sjunger via Spotify. Jag lutar mig mot min neongula kudde på min ny-gamla säng. Lite högt upp, känns den. Jag vänjer mig nog.

Jag är lättad över att jul och nyår är över, då de senaste veckorna har varit alldeles för mycket för mig. Inte utvilad, bara trött. Det har varit kul att träffa de jag har träffat, men jag har knappt fått någon återhämtning mellan alla sociala event jag har behövt vara med på – eller vad man nu ska säga. Energi och återhämtning har, alltså, varit en bristvara – under dessa (smått förbannade) högtider.

Resten av veckan är jag ledig, på grund av helg- och klämdag(ar). Det bara gårdagen och denna dag jag var på jobbet. Jag hoppas, under de här dagarna, på mer vila. I natt sov jag, trots allt, efter en period med sämre sömn.