Etiketter

, , , , , , , , , , , , ,

Den senaste veckan har varit rörig – kroppsligt, känslomässigt och psykiskt. Troligtvis beror det, i grunden, på att jag (med läkares tillåtelse) helt tagit bort Seroquel/quetiapin från min medicinering. Jag har trappat ner under många år innan. I tidigare inlägg har jag berättat att jag förmodligen inte behövde den från första början, utan bara har gett mig många biverkningar. Jag känner mig inte helt stabil. Sover mindre, eller åtminstone mer ytligt. Utsättningen påverkar min kropp ganska mycket, har jag märkt.

Förresten – glasögonen är beställda. Det blev inte de som jag visade för någon vecka sedan, utan jag hittade liknande bågar på ett annat ställe. Nästa vecka kan jag hämta ut dem.

I morgon åker mina kära föräldrar utomlands. Pappa ska stanna efter att mamma har åkt hem i någon månad, så jag träffade honom en stund i eftermiddags. Fina pappis! <3